• Slide 2

    ДЕА-ИН КОНСАЛТИНГ

    Заедно сме посилни и се трудиме да изградиме подобар свет со вас

Нудиме решение

Административни Организациски & Експертски услуги во клучни области

Тимот на ДЕА-ИН Консалтинг е фокусиран на развивање подобра и поодржлива иднина заедно со своите партнери и клиенти.